V-NS Ondernemen, dat doet u samen

 

 

V-NS staat voluit voor Vlaams en Neutraal Syndicaat voor zelfstandigen en vrije beroepen. Als 100% neutraal syndicaat verdedigen we dag in dag uit de belangen van de Vlaamse ondernemers: zelfstandigen, vrije beroepen en KMO’s rekenen allen op V-NS als trouwe bondgenoot.

Daar V-NS niet gebonden is aan een politieke partij zijn we vrij om voorstellen en maatregelen streng, maar rechtvaardig, af te toetsen aan de meerwaarde die u er als ondernemer uithaalt. 

Onze organisatie verdedigt dag in dag uit de belangen van iedere Vlaamse ondernemer met een divers team van ervaringsdeskundigen met een luisterend oor en een doorzettende aanpak. Deze diversiteit stelt ons in staat om uw situatie vanuit verschillende oogpunten te bekijken en te evalueren. V-NS biedt u een brede waaier aan diensten, gaande van het invorderen van openstaande facturen tot het opmaken van contracten en het voorzien van juridisch advies. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een helpende hand bij het ondernemen!

 

 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.